Geweldige keuze uit meer dan 3.000 merken | Gratis verzending vanaf €50 en gratis retourneren
Mandje 0

Uw winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50 EUR EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €50

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Back

Balenciaga

Balenciaga werd in 1919 in Spanje opgericht door Cristóbal Balenciaga. Het is een van de modehuizen die door de eeuwen heen de grootste invloed hebben gehad op de internationale modewereld. “The Master”, “The Architect of Haute Couture” en “The Fashion Titan” … De invloed van Cristóbal Balenciaga op de modewereld is samen te vatten in de bijnamen die hij kreeg van andere beroemde internationale modeontwerpers.

Balenciaga: mode van de bovenste plank

Balenciaga is de modekoning die tot op de dag van vandaag nog steeds de vlaggendrager en inspirator is van andere high-end merken en haute couture. Hij bracht een revolutie teweeg in de mode, veranderde het in een kunstvorm en creëerde intrigerende ontwerpen die rechtstreeks de modegeschiedenis zijn ingegaan. Met Balenciaga haalt u een designermerk van absolute topklasse in huis, dat internationaal weerklinkt en getuigt van een bijzonder gevoel voor luxe en kwaliteit.

Omdat de moeder van Balenciaga naaister was, lag een kleermakerscarrière voor de hand. In zijn beginjaren was het vooral de hogere klasse van zijn geboorteplaats die fan was van zijn talent. Sindsdien heeft Balenciaga nooit meer achteromgekeken en is zijn alomtegenwoordige veelzijdigheid zichtbaar tot in elke vezel van zijn ontwerpen. Balenciaga had een uniek talent om schetsen en concepten om te zetten in perfect uitgevoerde ontwerpen. Bij de lancering van nieuwe collecties beheerste hij niet alleen zijn pen, maar wist hij ook op een motiverende en inspirerende manier te knippen en te naaien.

Grensoverschrijdende mode met artistieke details

Tegenwoordig is Balenciaga gevestigd in Parijs. Hoewel de fascinerende man achter het merk al ettelijke jaren overleden is, kun je zijn visie en geest tot op de dag van vandaag in elke collectie terugvinden. Omdat zijn overduidelijke stempel nooit zal worden gewist, kunt u rekenen op een op en top premium merk. Dit betekent dat u ontwerpen krijgt die zijn geproduceerd met klassiek vakmanschap en materialen van de allerhoogste kwaliteit. Werkelijk alles is tot in de puntjes geselecteerd en doordacht, en gemaakt in een herkenbare Balenciaga sfeer die je naar een heerlijke modewolk van puur geluk laat zweven.

Sinds de oprichting staat dit modehuis bekend om zijn innovatieve, unieke en elegante ontwerpen met een vleugje avant-garde. Met onverwachte materiaalkeuzes en artistieke details verlegt Balenciaga voortdurend zijn eigen grenzen en die van de voltallige modewereld.

Vervolledig je garderobe met een item van Balenciaga

In de modewereld is het Balenciaga die de standaard bepaalt, want als dit label bijvoorbeeld kiest voor stevige sneakers, korte rokken en kleine tassen, volgt de rest van de modemerken. Balenciaga combineert respect voor degelijk vakmanschap met nieuwe trends. Dit resulteert in fenomenale designs, zodat je op een feestje, op het werk of tijdens een shoppinguitje hoe dan ook met alle aandacht gaat lopen.

Ook internationale supersterren hebben hun appreciatie voor dit merk al meermaals tot uiting gebracht. Dit alleen helpt al om collecties naar een hoger niveau te tillen. Als je kiest voor een uniek item van Balenciaga, mag je je verwachten aan een ontwerp met een specifieke eigenheid die je niet zomaar op elke straathoek kunt bewonderen en die je een uniek gevoel en persoonlijke expressie geeft. En net dat is de essentie van mode.

Als rasechte fashionista weet je ongetwijfeld dat je garderobe niet compleet is zonder minstens een van de tijdloze en unieke ontwerpen van dit merk. Van iconische tassen tot hippe Balenciaga sneakers of een coole zonnebril … Hier bij Miinto kun je terecht voor een brede selectie van items van Balenciaga!

Filter

2317 resultaten

Pagina 1 van 24

Volgende

Pagina 1 van 24