Verlengde retour tot en met 15 Januari 2024 l Bestel voor 18/12 voor een levering vóór kerst

Bestel voor 18/12 voor een levering vóór kerst

Mandje 0

Uw winkelmandje is leeg

Vind uw favoriete producten

Menu

Retourneren van producten

Bestellingen geplaatst tussen 14/11-24/12 kunnen worden geretourneerd tot 15 januari 2024.

Als de artikelen niet passen, heeft u 14 dagen de tijd om deze retour te sturen. Vul het onderstaande formulier in om uw retour aan te melden.

Uw order ID of email adres is niet juist ingevoerd
 • Waar vind ik mijn order ID?
  Uw order ID kunt u vinden in de rechter hoek van de order bevestiging. U heeft uw order bevestiging ontvangen via de mail en in het pakket.
 • Wat is de retourtermijn?
  Bestellingen geplaatst tussen 14/11-24/12 kunnen worden geretourneerd tot 15 januari 2024. Indien u wenst te retourneren, heeft u vanaf ontvangst van het pakket, 14 dagen de tijd om uw retour aan te melden via de website.
 • Is het mogelijk om een product te ruilen?
  Bestellingen geplaatst tussen 14/11-24/12 kunnen worden geretourneerd tot 15 januari 2024. Het is helaas niet mogelijk om een product te ruilen. U bent welkom om het artikel te retourneren en dan een nieuwe bestelling te plaatsen. Let op, u heeft 14 dagen de tijd om uw artikel als retour aan te melden, vanaf het moment dat u de bestelling ontvangt.
 • Kan ik gratis retourneren?
  Wanneer u artikelen wenst te retourneren, zullen wij u voorzien van alle benodigde retourlabels. Er geldt een retour verzendkost van 5€ per artikel. Deze kosten zullen zichtbaar zijn in het overzicht voordat u het retourformulier indient. Indien u een beschadigd of verkeerd artikel heeft ontvangen, zorg er dan voor dat u foto's van het artikel maakt voordat u het retourneert.
 • Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
  Zodra de boetiek uw retour heeft ontvangen, krijgt u een email dat de retour is verwerkt. Na ontvangst van deze mail kunt u uw geld binnen 1 tot 5 werkdagen verwachten indien u met IDEAL heeft betaald. Als u voor Klarna heeft gekozen, zal het bedrag in mindering worden gebracht op de factuur.
 • Retour proces
  1. Registreer de producten die u wilt retourneren
  2. Verpak de artikelen die u wenst te retourneren in de tas of doos waarin het is geleverd. Alle artikelen moeten in de originele verpakking en in goede staat geretourneerd worden, en labels mogen niet zijn verwijderd.
  3. Knip het retour formulier and stop het in het retour pakket
  4. Plak het retourlabel op het pakket. Bevestig het label niet op de verpakking van het artikel, zoals bijvoorbeeld de schoenendoos
  5. Geef uw pakketje binnen 14 dagen af bij een bezorg punt
  6. Het aankoop bedrag wordt teruggestort

  Als u een DHL Express-pakket retourneert, bieden ze gratis thuisafhaling aan. Boek hier een tijdslot. U vindt de instructies voor het boeken van een pick up hier.