's Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 50€ en gratis retournering
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Mandje 0

Uw winkelmandje is leeg

Vind uw favoriete producten

Menu

Retourneren van producten

Indien de artikelen niet naar wens zijn, heeft u 14 dagen om de ongedragen artikelen gratis te retourneren. Vul het retourformulier in om uw retour te registreren.
Uw order ID of email adres is niet juist ingevoerd
 • Waar vind ik mijn order ID?
  Uw order ID kunt u vinden in de rechter hoek van de order bevestiging. U heeft uw order bevestiging ontvangen via de mail en in het pakket.
 • Wat is de retourtermijn?
  Indien u wenst te retourneren, heeft u vanaf ontvangst van het pakket,14 dagen de tijd om uw retour aan te melden via de website.
 • Is het mogelijk om een product te ruilen?
  Het is helaas niet mogelijk om een product te ruilen. U bent welkom om het artikel te retourneren en dan een nieuwe bestelling te plaatsen. Let op, u heeft 14 dagen de tijd om uw artikel als retour aan te melden, vanaf het moment dat u de bestelling ontvangt.
 • Kan ik gratis retourneren?
  Ja, u kunt gratis retourneren indien u het retourlabel van Miinto gebruikt. Als u geen retourlabel hebt gekregen bij ontvangst van het pakket, dan krijgt u deze via de mail wanneer u de retour aanmeld. Wij sturen u automatisch een retourlabel binnen 24u. Als u een retourlabel heeft ontvangen in uw pakket, bent u van harte welkom om deze te gebruiken!
 • Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
  Zodra de boetiek uw retour heeft ontvangen, krijgt u een email dat de retour is verwerkt. Na ontvangst van deze mail kunt u uw geld binnen 1 tot 5 werkdagen verwachten indien u met IDEAL heeft betaald. Als u voor Klarna heeft gekozen, zal het bedrag in mindering worden gebracht op de factuur.
 • Retour proces
  1. Registreer de producten die u wilt retourneren
  2. De artikelen die u wilt retourneren dient u in een tas of doos te doen
  3. Knip het retour formulier and stop het in het retour pakket
  4. Plak de retourlabel op het pakket
  5. Geef uw pakketje binnen 14 dagen af bij een bezorg punt
  6. Het aankoop bedrag wordt teruggestort

  Als u een DHL Express-pakket retourneert, bieden ze gratis thuisafhaling aan. Boek hier een tijdslot. U vindt de instructies voor het boeken van een pick up hier.