Retour product (en). Stap 1

Bij Miinto heb je 14 dagen het recht om de producten te passen en te retourneren. Als je niet tevreden bent met je aankoop kun je het product retour melden via www.miinto.nl/rma-product. Vul binnen 14 dagen na ontvangst één retourformulier in voor elke bestelling die je terug wilt sturen. Stuur de producten vervolgens binnen 14 dagen na retourmelding terug naar de winkel om je aankoopbedrag terug te vorderen. Let op! Indien je bij meerdere winkels hebt besteld, zul je ook naar meerdere winkels moeten retourneren. Je zult bij elk pakketje een retourlabel ontvangen. Heb je deze niet ontvangen? Geen probleem, bij het aanmelden van je retour ontvang je deze ook per mail.

Alle producten dienen in nieuwstaat met originele kaartjes en labels zijn ontvangen door de winkel. Je bent zelf verantwoordelijk voor het pakketje totdat het bij de winkel is aangekomen. Bewaar daarom altijd goed je retourbewijs met het Track & Trace nummer, zodat jij de locatie van het pakketje kunt achterhalen mocht er onderweg iets misgaan. \n\nMet het bijgeleverde retourlabel kun je de producten gratis retourneren naar de winkel(s). Indien je geen retourlabels hebt ontvangen, krijg je deze na aanmelding van de retour per mail toegestuurd. \n\nHeb je een klacht over een artikel of is het verkeerde artikel geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@miinto.nl. Bekijk voor meer info en de voorwaarden: www.miinto.nl/retourproces.

Artikelen retourneren

Als u een item heeft dat bij aankomst beschadigd is of van maat niet goed past, vul dan het volgende retourformulier in.

Uw bestelling
E-mailadres
Telefoonnummer
Wat wilt u?
Wilt u uw product retourneren of ruilen?

U moet een retourformulier invullen voor elke bestelling die u wenst terug te sturen!

You have to fill out a returnform for each product you want to return.