Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Makkelijk retourneren binnen 14 dagen

Werelds beste modeboetieks op één plek I Gratis verzending vanaf 50€ en Makkelijk retourneren

Gratis verzending vanaf 50€

Simpel retourneren binnen een periode van 14 dagen.

ACCESSOIRES VOOR DAMES

Soms hebt u echt niet veel nodig om een waw-effect te bereiken. Zo kunnen leuke en mooie accessoires uw outfit een extra toets geven. Ronde zonnebrillen, sjaals met een leuk patroon of een paar opvallende oorbellen … Aan u de keuze! Omdat u als vrouw eigenlijk nooit voldoende accessoires kunt hebben, vindt u er op deze pagina in verschillende soorten en stijlen.

Een casual alledaagse stijl kunt u makkelijk nieuw leven inblazen met behulp van hippe accessoires. Zo kunt u uw outfit upgraden met zachte of harde accessoires, of misschien wel beide tegelijk. Van polshorloges tot sieraden, riemen, sjaals en hoeden, werkelijk alles kan een eerder sobere outfit naar ongekende hoogten tillen en u tegelijkertijd helpen om uw eigen, unieke stijl te creëren.


Wat zijn accessoires?


Er is een eindeloze lijst met accessoires die u kunt gebruiken om uw outfit op te fleuren. Enkele voorbeelden zijn sjaals, riemen, schoenen, zonnebrillen, hoeden, tassen, horloges, nagellak, handschoenen en haarspeldjes. Volgens sommige mensen zouden zelfs een smartphone en een portemonnee op deze lijst moeten staan, omdat ook die artikelen iets over u en uw persoonlijke smaak vertellen.

Met zo’n breed scala aan keuzes is het geen wonder dat sommige mode-experts vinden dat u minstens 25% van uw kledingbudget aan accessoires moet besteden. Of u dit nu doet of niet, het is in ieder geval de moeite waard om je accessoires de nodige aandacht te geven. Veranderingen in het modebeeld zijn namelijk vaak gebaseerd op details. Plots verschijnt er een nieuw schoenmodel, of worden outfits opgefleurd met sjaals, grote zware kettingen of ringen met uilen. Hoewel het soms net trendy is om zoveel mogelijk accessoires te dragen, zijn er ook periodes waarin minimalisme populair is.


Vind uw favoriete items op Miinto


Als u een goede basisgarderobe hebt, kunt u deze moderniseren door af en toe te wisselen tussen verschillende accessoires. Zo kunt u een nieuwe kleur of een gewaagd patroon in uw kledingkast krijgen door simpelweg een sieraad, riem of sjaal in de kleuren van het seizoen te kiezen. Ook door bijvoorbeeld een vrouwelijke armband in te ruilen voor een leren koord met klinknagels, kunt u snel en eenvoudig van stijl veranderen. Omdat het goedkoop en makkelijk is, werpt u best even een snelle blik op de accessoires in uw garderobe.

Het is vooral belangrijk dat u te weten komt wat uw unieke stijl is. Accessoires kunnen natuurlijk een makkelijke en goedkope manier zijn om in één dag van stijl te veranderen, maar als u wat duurdere accessoires wilt kopen, zoals echte sieraden, schoenen en prachtige leren tassen, kiest u best voor items die passen bij uw algemene stijl. Op die manier kunt u het beste uit uw accessoires halen, zonder toegevingen te doen aan wie u werkelijk bent! Waar wacht u nog op? Wij wensen u in ieder geval veel Miinto-winkelplezier toe!

Meer informatie over Miinto

Terwijl u op deze pagina magnifieke dames accessoires bewondert, willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om ons wat uitgebreider voor te stellen. Miinto is een online platform waar u duizenden labels van modehuizen en kledingwinkels over de hele wereld kunt vinden.

Ons unieke verhaal begon in 2009 in het Noord-Europese land Denemarken, waar de twee jeugdvrienden Mike en Konrad besloten dit platform op te richten. Ze hadden zelf ervaren dat winkelopportuniteiten vaak erg schaars zijn voor mensen die buiten de stad wonen. Toen ze opgroeiden in de landelijke regio Jutland in Denemarken, bracht het gebrek aan winkelmogelijkheden hen ertoe een platform op te richten waar mensen dames accessoires en talrijke andere items konden kopen, ongeacht waar ze op dat moment verblijven.

In de prille beginjaren was Miinto alleen maar beschikbaar in Denemarken, het land van oorsprong. Het duurde echter niet lang voordat het platform zich verder uitbreidde naar Nederland en Noorwegen. Het is trouwens in Nederland, Denemarken en Noorwegen dat het grootste deel van onze klanten zich momenteel bevindt. Onze ambities zijn echter groot en tegenwoordig zijn we internationaal aanwezig in maar liefst 14 verschillende markten. Maar daar blijft het niet bij, want we verwachten dat we in de loop van de komende jaren verder zullen uitbreiden, naar nog meer landen waar we iedereen kunnen laten winkelen voor dames accessoires en talrijke andere items.


Trakteer uzelf op accessoires voor dames bij Miinto


Bij Miinto is het de hoogste prioriteit dat we alle labels waarmee we samenwerken zorgvuldig uitkiezen. Naast dames accessoires vindt u ook andere items van exclusieve modehuizen uit beroemde steden als Parijs, Milaan, Londen en New York. Maar u kunt bij ons ook terecht voor labels die zich eerder richten op lokaal geproduceerde mode met een focus op kwaliteit en ecologie. We zorgen ervoor dat we op elk moment een uitgebreid aanbod in alle prijsklassen hebben, zodat u altijd zeker bent dat u kleding, schoenen en accessoires kunt vinden, ongeacht de grootte van uw budget.

Als u uw garderobe voor het komende seizoen graag wenst op te leuken met één of meerdere dames accessoires, bent u op deze pagina hoe dan ook aan het juiste adres. Bij Miinto hebt u veel kans om items van talrijke merken te vinden. Vul uw garderobe aan en maak nieuwe combinaties waarmee u uw persoonlijke stijl kunt personaliseren, of u nu naar uw werk, uw school of ergens gezellig uit eten met vrienden gaat.

Intussen weet u waarschijnlijk al dat u ons vanaf al uw toestellen kunt bereiken. Bovendien zijn we de klok rond en elke dag van het jaar geopend, wat u als klant natuurlijk een ongelooflijke vrijheid geeft. Zo kunt u snel, makkelijk en doeltreffend winkelen, waar ter wereld u ook bent. Het team van Miinto wenst u in elk geval veel online winkelplezier en één of meerdere prachtige accessoires voor dames toe!

pagina 1 van 392

Meld u aan om op de hoogte te blijven

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuws over alle aanbiedingen en de nieuwe collecties.

U accepteert onze voorwaarden bij het inschrijven voor de nieuwsbrief. U kunt zich hier afmelden voor onze nieuwsbrief.