Bespaar 10% EXTRA op de OFFERS met de code: SS10
Bespaar 10% EXTRA op de OFFERS met de code: SS10
Mandje 0

Uw winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50€ EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €50

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Home Dames Schoenen
Back

Schoenen van Veja

Tot grote vreugde van milieubewuste trendsetters over de hele wereld werd in 2005 het Franse schoenmerk Veja gelanceerd. De milieuvriendelijke Veja schoenen met een stijlvol design en een klassieke “V” als logo, werden bijzonder goed verwelkomd in de internationale modewereld. Dit label werd opgericht door François-Ghislain Morillion en Sébastien Kopp, twee mannen die zich focussen op eerlijke handel en een beter milieu. Met duurzaam geoogst rubber en biologisch katoen is het begrijpelijk dat moderne trendsetters halsoverkop verliefd worden op de sneakers van dit Franse label. Dankzij Veja schoenen kun je op een stijlvolle en milieuvriendelijke manier meegaan met de tijd. 

Trendy mode met een zuiver geweten 

De twee Franse ontwerpers van Veja schoenen leerden elkaar al op de middelbare school kennen. Op 23-jarige leeftijd besloten ze om twee verschillende duurzame ontwikkelingsprojecten onder leiding van grote internationale bedrijven te bestuderen. Omdat ze bijzonder teleurgesteld waren in de resultaten, besloten ze om zelf sneakers te ontwikkelen en op de markt te brengen die wél aandacht hadden voor mens en milieu. Zo gezegd zo gedaan, en François-Ghisland en Sébastien begonnen in Brazilië Veja schoenen te produceren met grondstoffen als biologisch en fairtrade katoen, wilde rubber uit de Amazone, gerecycleerde plastic flessen en plantaardig leer. Hierbij lag de nadruk ook op sociale uitkeringen en goede arbeidsomstandigheden.

Omdat ze gebaseerd zijn op biologische grondstoffen en een productie die rekening houdt met sociale omstandigheden, kunnen Veja schoenen met een gerust geweten worden gedragen. Niet alleen zijn alle producten van dit Franse schoenenlabel gemaakt met oog voor het milieu, maar kunnen werknemers bovendien ook rekenen op belangrijke sociale voordelen, zoals een gelijk loon en degelijke arbeidsomstandigheden. 

Koop je favoriete paar Veja schoenen op Miinto

Dankzij de focus op hippe, stijlvolle designs en milieuvriendelijke grondstoffen, schopte Veja het al snel tot een stabiel en trendy merk. Het kostte maar liefst vier jaar onderzoek voordat de eerste biologische hardloopschoen het levenslicht zag. Deze heeft een stoer en sportief design met een klassieke letter “V” als blikvanger. Omdat er bij de productie van Veja schoenen moderne technologieën worden gebruikt, profiteer je als drager van een aantal extra voordelen, zoals flexibiliteit en laag gewicht.

Met een stijlvol ontwerp en een uitstekende pasvorm, is het geen wonder dat Veja schoenen zo populair zijn. Je kunt bij dit label ook kiezen tussen klassiek design en goede prijzen, en met schoenen in alle kleuren en vormen vind je gegarandeerd een model dat aan je verwachtingen voldoet. Hier bij Miinto hebben we ons uiterste best gedaan om een prachtige selectie Veja schoenen voor je samen te stellen. Neem rustig de tijd om de verschillende modellen van naderbij te bekijken, en kies vervolgens één of meerdere paren milieuvriendelijke schoenen die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wij wensen je in ieder geval veel winkelplezier toe!

Filter (1)
Prijzen in be  EUR
Sale   Premium brands  

289 resultaten

Pagina 1 van 3

Volgende

Pagina 1 van 3