Bespaar 10% EXTRA op de OFFERS met de code: SS10
Bespaar 10% EXTRA op de OFFERS met de code: SS10
Mandje 0

Uw winkelmandje is leeg

Menu
GRATIS VERZENDING VANAF 50€ EN GRATIS RETOURNERING

GRATIS VERZENDING VANAF €50

GRATIS RETOURNEREN BINNEN 14 DAGEN

Home Dames Tassen
Back

Tassen van Prada

Hoewel in de fascinerende modewereld de perfecte handtas iets essentieel is, is dit doel meestal ongrijpbaar. Het moet in eerste instantie een stevig modestatement zijn, maar mag ook niet te opzichtig of een voorbijgaande seizoenstrend zijn. In deze context zijn Prada tassen wereldwijd bekend geworden omwille van hun onberispelijke elegantie en kwaliteit. Deze tijdloze tassen zijn niet alleen geschikt om je spullen in op te bergen; het zijn heuse draagbare kunstwerken!

Het internationale succes van luxe, stijl en elegantie

Prada tassen zijn van begin tot eind producten van de Prada Company, want ze zijn volledig ontworpen, ontwikkeld en in eigen huis in elkaar gezet. Dit is een uitstekende referentie, want Prada is een van de meest gewaardeerde bedrijven in de modewereld. Niet alleen in Italië, maar ook in de rest van de wereld. Prada staat synoniem voor stijl en elegantie, en Prada tassen roepen beelden op van vrouwen die met hun gratie en houding de aandacht opeisen.

Het bedrijf Prada werd in 1913 in Italië opgericht door Mario Prada. Al snel na zijn introductie op de markt, begon het bedrijf Prada tassen en andere lederwaren te maken en te ontwerpen. Het duurde niet lang voordat Prada respect oogstte en de producten zowel in Europa als in de Verenigde Staten populair werden. Na verloop van tijd opende Prada twee kleine winkels in Milaan, waar het zijn authentieke producten, zoals schoenen en handtassen, kon verkopen.

Prada tassen werden binnen de mode-industrie symbolen van luxe, stijl en elegantie. Iedereen sprak en schreef vol lof over Prada’s smaak en eenvoud, waardoor vele mensen al snel een van de iconische Prada tassen wilden hebben. Ondanks het enorme succes bleven deze tassen trouw aan alles wat centraal stond in hun oorspronkelijke ontwerp: stijl, smaak, eenvoud en functionaliteit.

De voortdurende evolutie van Prada tassen

Toch hebben Prada tassen doorheen de tijd ook een opvallende evolutie doorgemaakt. De originele tassen zijn gemaakt van walrushuid, wat extreem zwaar is. De ontwerpers realiseerden zich gelukkig snel dat het niet bepaald praktisch was om deze zware huid te dragen, dus kozen ze voor het ontwerp van handtassen en handtasaccessoires meer en meer voor fijn leder. Bovendien maakte het bedrijf hun Prada tassen en bagage ook waterdicht te maken.

Tot op de dag van vandaag zijn de ontwerpers van Prada voortdurend op zoek naar nieuwe hoogtechnologische stoffen en andere materialen om de kwaliteit van hun product te verbeteren. Zo hebben ze in het verleden bijvoorbeeld hout, kristal en zelfs schildpadschelpen gebruikt om een speciale toets aan de Prada tassen toe te voegen. Omwille van de kwaliteit van deze tassen is het niet verwonderlijk dat ze zeer gewild zijn en wereldwijd gekocht en verkocht worden.

Wil ook jij je garderobe uitbreiden met een exemplaar uit de formidabele collectie Prada tassen? Neem dan snel een kijkje op Miinto, kies je favoriete tas en geniet gedurende vele jaren van je tijdloze aankoop!

Filter (1)
Prijzen in be  EUR
Sale   Premium brands  

32 resultaten

  • 1

Pagina 1 van 1

  • 1

Pagina 1 van 1